Gula kort: Nikki

Varmt och fint väder på Heden 3 ställde vi upp med följande lag:
Hampus - Tomas B, Ole, Kevin, Nikki - Andreas, Fabbe, Anders K - Jompa, Ferna, Söderman
På bänken: Petter, Landhage, Jacob, Johan

Vi började bra. Söderman lobbade från 30 meter men målvakten hann backa och styra bollen till hörna. Hörnan gick ut till Nikki igen som slår in den och Kevin kommer fint men får för mycket träff och bollen går högt över. Båda lagen har riktigt farliga hörnor som mycket väl kunde resulterat i mål åt något av lagen. Efter dryga kvarten får vi ett inkast högt upp på vänster sidan. Söderman tar den snabbt till Andreas som passar Anders. Anders drar sig lite inåt och skruvar bollen runt en försvarare i bortre hörnet. Vrångö har en farlig frispark där deras spelare är fri vid bortre stolpen men nicken går utanför. Jompa kommer på mitten av deras planhalva och i kamp med deras försvare försöker han lobba men målvakten tippar bollen till hörna. Vi har perioder i halvleken där vi rullar bra från backlinjen men ibland tappar vi den lite för enkelt på mitten. Vi har ändå koll på omställningarna, Vrångö har svårt att skapa något i spelet.
1-0 i halvtid i en ganska jämn halvlek där vi är vassare när vi kommer i anfall. Vrångös chanser har främst kommit på fasta situationer.
I andra halvlek börjar Vrångö bäst utan att skapa något. Vi har svårt att spela oss igenom från backlinjen och Vrångö vinner de flesta nickduellerna. Vrångö skapar däremot inga målchanser, vi är betydigt vassare när vi kommer upp i anfall. I mitten av halvleken får vi en frispark strax utanför straffområdet. Petter lägger den snabbt, innan Vrångö hunnit samla ihop sig, till Jacob som direktpassar till Anders som har öppet mål, men Anders får den lite bakom sig men hinner få bollen tillrätta och sätta sitt andra mål. Efter detta målet har vi full kontroll. Vi vågar mer i passningsspelet samtidigt som Vrångö tappar lite energi. Vrångö får ett friläge inne i straffområdet men Hampus är snabbt ute och räddar.Petter bryter på mitten och passar Anders som frispelar Söderman som chippar den över en slängande Vrångömålvakt och lägger in bollen i öppet mål. Lite senare får Jacob bollen vid mittlinjen och passar fram Jompa som fri lägger in 4-0. I slutminuten kommer vi i en kontring. Nikki driver bollen och har Jacob och Petter med sig och bara 2 försvarare. Nikki väljer att dribbla och har ett bra skottläge med sin höger men väljer att vända tillbaka och får till en tåfjutt med vänstern som så när går under målvakten men han får den till hörna. I slutsekunderna slarvar vi i straffområdet och Vrångö får straff. Hampus räddar den och även returen och vi vinner med 4-0